Services

/ /

Du overvejer måske at købe eller sælge en bil via CarConnect.dk, men har spørgsmål angående sikkerheden, garantien eller alt det praktiske? Bare rolig! CarConnect.dk har nøje udvalgt sine kompetente og troværdige samarbejdspartnere i bilbranchen. Det er for os meget vigtigt, at vores kunder kan føle sig 100% trygge ved handlen. Vi tilbyder derfor en række services, i samarbejde med de mest anerkendte virksomheder i autobranchen. For yderligere eller andre spørgsmål, kontakt os.

Garanti:

CarConnect.dk har et fast samarbejde med forsikringsfirmaet AutoConcept, som giver dig mulighed for at købe mellem 6 måneder og 3 års mekanisk garanti til bilen. Denne tryghed købes for et engangsbeløb, som starter fra kun 828 kr. Kontakt os for at høre nærmere.

Finansiering:

Gennem CarConnect.dk har du mulighed for at finansiere din bil til markedets bedste rente, både med og uden udbetaling.

Værksted:

På eget værksted kan vi tilbyde reparation, vedligeholdelse og service til konkurrencedygtige priser. Vores mekanikere er veluddannede og har tilegnet sig en bred viden, gennem flere års erfaring i branchen. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet og der er altid 2 års reklamationsret på reservedele samt udført arbejde.

Klargøring:

CarConnect.dk tilbyder klargøring af din bil. Vores klargøringstilbud består af følgende 3 muligheder:

Lille klargøring: 399,-

Mellem klargøring: 799,-

Stor klargøring: 1699,-

OBS: Det er kun den store klargøring der indebærer en polering. Forskellen på en lille og mellem klargøring er, hvorvidt rens af sæder, bundmåtter og motorvask er inkluderet. Priserne kan variere en smule på store biler/varebiler

Syn:

CarConnect.dk bruger den anerkendte synshal Applus+ til at syne alle biler. Applus+ er en førende kæde indenfor sit felt, med over 140 synshaller rundt i landet og opererer også i udlandet.

Transport:

CarConnect.dk tilbyder transport af din bil i hele landet, via vores faste samarbejdspartner. Vi opererer med de bedste priser på markedet, der strækker sig fra alt mellem 500 til 2000 kr. Priserne er afhængige af, hvor langt væk man bor fra os og om man befinder sig i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

 

Du kan læse mere om dine fordele ved at klikke her.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os