Om os

/ /

Velkommen til CarConnect.dk

Hos CarConnect.dk brænder vi for vores fag. Vores ønske er at hjælpe dig, så du kan gøre en bedre handel.

Vi sætter kvalitet, service og ærlighed i højsæde, så du trygt kan efterlade opgaven til os.

Vi er 100% loyale overfor vores kunder og udvælger derfor vores samarbejdspartnere nøje. På den måde kan vi holde kvaliteten af vores arbejde, hele vejen igennem.

Vores team består derfor udelukkende af imødekommende og hjælpsomme medarbejdere, som har erfaring indenfor deres felt.

Med en baggrund i bilbranchen har vi alt for tit oplevet skuffede bilejere, som taber alt for mange hårdt-tjente penge på bilen, på meget kort tid.

Vi ønsker at gøre markedet mere transparent, således, at hverken køber eller sælger skal føle, at de er nødsaget til at indordne sig efter forhandlerens priser – selvom markedet tydeligt siger noget andet.

Vi giver dig nemlig adgang til alle de stordriftsfordele en forhandler har glæde af. Forskellen er, at vi tager vi en fast kommission for vores arbejde og du får profitten – ikke forhandleren.

Med vores service ønsker vi, at stille den almene forbruger stærkere. Heldigvis er vores personale klædt på til opgaven. Vi gør vores arbejde med god samvittighed og håber, vi kan hjælpe dig. Kontakt os

 

 

Er du også blevet budt ALT for LIDT for din bil?

//

Din gamle bil behøver ikke at være en forhindring for din nye drøm. Inden du forærer din bil væk til en forhandler, så ring til CarConnect.dk. Vi kan hjælpe dig med at opnå en højere pris for din bil. Gode råd er altid gratis hos os. Ring på 22 82 15 59 

Kontakt os